BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
"ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?"

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

I LIKE TO SNOOZE IT...SNOOZE IT!!

Snooze it...(κλείνω προσωρινά ξυπνητήρι)...
Είναι ένα χόμπι που το έχω από μικρή, μ'αρέσει και το απολαμβάνω! Είναι απλά μαγικό!

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να κοιμηθείς, ξανά και ξανά και ξανά...ζζζζζ...να γυρίσεις πλευρό για να συνεχίσεις να βλέπεις το υπέροχο (+18) όνειρο που ακόμα να τελειώσει επιδή ήταν πρωίνό! :)

Όμως! Θέλει προσοχή και μια α,β,γ στρατηγική καθώς και ισάριθμα εναλλακτικά σχέδια δράσης! Διότι όσο αθώο κι'αν ακούγεται, προσωπικά το έχω κατατάξει στα πλέον all year round extreme sports! Γουστάρωωω...!!!!

Κάθε δευτερόλεπτο μετρά! Η παραμικρή λεπτομέρια παίζει σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της μέρας, νύχτας, εβδομάδας και τέλος..του μηνιάτικου που θα σφυρίσει του κώλου αν την φάεις επιδή άργησες! Ονομάζεται, αλυσιδωτή 'bye-bye' αντίδραση!

- Όταν λοιπόν έχεις ήδη αργήσει..τι κάμνεις??
- Χαλόουυυ βουράς??!
- Και πως νοιώθεις??
- Ανχώνεσε μάνα μου! Νευριάζεις! Χάννεις τα λογικά σου!
Εν είσαι ο εαυτός σου πλέον, αλλά μια ραλλίστα που βουρά στο Cyprus Rally!! (like)

Μετά που τούτον ούλλον το action κάπου αναγκάζεσε να πατήσεις φρένο, διότι αν δεν το κάμεις θα τσιλλίσεις τον κύριο τροχονόμο που σου νεύκει (που πάεις) να σταματήσεις!! Δαμέ πιάσε πάνταν...(κλαψ εννα φάω τζιαι πόντους γμτ)...

Έτσι καθυστερείς ακόμα περισσότερο, αφού ο πολιτσμάνος θέλει να πιάσετε σχέσεις που τες πολλές ερωτήσεις που σου κάμνει!  Εσύ να κρούζεις πουκάτω πουκάτω αλλά να το παίζεις άνετη, το γαίμα σου να χογλά..αφού σου την έδωκεν τζιαι ο πύρουλλος τόσην ώρα με το παράθυρο σε "open conversation mode"!

Τρίζεις τα δόντια σου και βρίζεις τη μαύρη σου ατυχία..φτού που να πάρει!
- Μπορώ να το σώσω άραγε?
- Φυσικά! Αφού τόχεις!
Πέρνεις αμέσως τηλέφωνο στο γραφείο...με τρέμουλο μαραζωμένο (που άργησες) και νεύρο χτιτζιασμένο (λόγω λαπόρτου) στη φωνή, ενημερώνεις ότι καθυστερείς επιδή σε σταμάτησε η αστυνομία...

Αυτό ήταν, τώρα πιά έχεις χρόνο για ακόμα μια στάση, φούρνο-περίπτερο-πεζίνα, και με το πάσο σου!!

Σκέφτεσαι: "Μπράβο σου τσιάκκισσα μου..εκατάφερες τα πάλε! Ως την άλλη φορά!"
Χρειάζεται ταλέντο να μπορείς να μετατρέπεις υπέρ σου τις αρνητικές καταστάσεις στις οποίες σ'έβαλεν η κκελλέ σου η ξερή!

Ωραίο το snoozing δε λέω...αλλά ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

4 σχόλια:

Defiance είπε...

Rofl. I like to snooze it too! Εν "χόμπι" μου που το σχολείο. Αλλά ορισμένες φορές (μεταξύ ύπνου και ξύπνιου) επάτησα το turn off αντί το snooze και έφα την...

H ΦΑΟΥΣΑ! είπε...

ROFL is an internet accronmym for Rolling On Floor Laughing, and like all things internet it has adapted to nerd culture and has taken on new real-life use, though usually in a satirical way.
--> Μόλις έγινες η αιτία να βάλω το 'urban dictionay' στα favorites μου!
Eίπαμε, don't try it alone! lol
k'εγώ την πάτησα αρκετές φορές για λάθος πάτημα!!!

Ανώνυμος είπε...

Έshει κανέναν που εν του αρέσκει το snoozing; Εγώ έχω τες μετρημένες τες φορές που "δικαιούμαι" να πατήσω το snooze. Αλλά όπως λαλεί τζαι ο φίλος ο Defiance, καμιάν φοράν πατάς το turn off τζαι μετά fix them and they fell down!

achilleas είπε...

re ego vallo dkio xypnitirka me diafora kana 20 lepto mono je mono gia na xo ti xara na patiso to STOP anti snooze