BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
"ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?"

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Dormire Apelpistikamente!



 
Μάτι μισόκλιστο να μεν εισβάλει το φως.
Διαισθάνεσαι οτι μάλλον εξημέρωσεν, όμως αρνείσαι να το αποδεχτείς!! 
Ο πασάς φακκά γυρούς μέστα σεντόνια τζιαι ξυπνά σε παραπάνω! 
Αρκέφκεις να νευριάζεις τζιαι απλώνεις σιέρκα προς το κινητό να ελέξεις την ώρα...
-     - Ακόμα εν εξέμιση...ούφφου εν θέλω να ξυπνήσω! Γγκκκρρρ κάμε πιο τζιι ρε μάναμου, ήρτες ούλλος μέστα πλευρά μου έννα με σύρεις κάτω!!!

Ξανά φακκά γυρούς να πάει πάνταν του τζιαι παραμιλά...
-        - Είσαι στο νησί??
-        -  Που είμαι μαναμού???
-        -  Στο νησί, είσαι στο νησί???
-        - Ναι καλό, είμαι στο νησί και πάω προς την ενδοχώρα!!!!

Χλωμό το βλέπω για ύπνο δεύτερο ημίχρονο, οπόταν ας σηκωθώ σαν καλή δούλα νοικοκυρά να κάμω που γωνιάς το σπίτι  πριν πάω δουλειά!!!!! (έτο θωρείς τωρά?? Ο λιγοστός ύπνος ήδη επιρέασεν τον εγγέφαλο μου!!!)  Ας μείνω μέστα ρούχα πέρκει μου περάσει!!

Όμως δεν μπορώωωωωωω λαλώ σουυυυυ!!  Θέλω να τζιμούμαι όπως μου αρέσκει!!  Να σβήννω το έαρκοντισhιο ότι ώρα θέλω, να σβήννω την τελεόρασην όποτε μου γουστάρει, να κατεβάζω τα ρόλεξ ως κάτω σε συσκότηση mode να μεν ηξέρω τι ώραν ανατέλλει ο ήλιος το χάραμα!!
Θέλω το κρεβατούι μου ναν μόνο για μένα χωρίς κανένα!!  Να φακκώ εγώ γυρούς που ούλλες τες πάντες!! Να σhιεπάζουμαι να ξισhιεπάζουμαι αλα καρτ τζιε όπως μου καπνίσει!!
Καταλάαααβειιιιιςςςςςςς???????????

Γιατί τα μωρά νάχουν το δικόν τους δωμάτιο ο καθένας, τζι’εγώ που ζητώ πραγματική ξεκούραση να πρέπει να το μοιράζομαι (όοολο το βράδι)???? Ααα??  I have no soul??? :(
Εν θα είσhεν πιο πολλύν action, αν είχε ο καθένας το δωμάτιο του, το πράϊβασι του, τα σηστήμια του τέλος πάντων, τζιαι να βρεθούμαστεν υπό τύπο επίσκεψης (ολιγόωρης) ? :)

Θυμούμαι που είμουν πιο μιτσιά τζι’έβλεπα κανέναν εργούι που ερωτεύκουνταν που την πρώτη ματιάν τζιαι μετά η επόμενη σκηνή έδειχνεν τους μέστο κρεβάτι να σhαμαλίζουντε, τζιαι εξυπνούσαν (imish) αγγαλιασμένοι, ο ένας μέστα μούτρα του άλλου, τζίνος καρακούκλος φρέσκος σαν το λουκκούμιν τζιαι η άλλη παντές τζι’έφυεν τζίντην ώραν που κομμωτήριο, σπά τζιαι μακιγιέζ....ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΕΖΕΤΕ ΣΙΟΡ?!?!?!!!  Εγώ αν τζιμηθώ έτσι σκέδιον (τάχα) τζιαι ξυπνήσω αγγαλιά μέστα χαμόγελα τζιαι τα μέλια (huh??) έννα θέλω κολλάρο για να πάω δουλειά, τζιαι μόλις σχολάσω φυσιοθεραπεία!!!

Σηκώννει να σας κινήσω αγωγή για παραπλάνηση, τζι’εσάς που τα έργα...τζι’εσάς που εγράψετε ούλλα τα παραμύθκια!!!  Σιχτίιρρρρ πρωί πρωί...


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΧΕΛΠ!



Η κατάσταση έχει ώς εξής:

Η μικρή μου Φαουσούα θέλει να αλλάξει κκελλέ 
την κόμη της ως άνωθεν!!

Θα πάθω εγγεφαλοκαρδιακοπανικοεπισόδιοοο!!
Δεν την γλυτώννω δις τάϊμ !!!!

Δεν είπα ότι εν'μ'αρέσκουν,,,
εν πολλά οκ & κούλ!!!

Αλλά εν μόνον 11 χρονών!!

Τί άλλο θα ζητήσει σε λλίο??

Μπάϊ δε γουέϊ εν ήδη έτσι τα δικά μου μαλιά διότι
έχω φρικάρει κανονικάαααααα!!!



Να δεις τελικά που θα με καταφέρει να κάμει 'μόνον' ανταύγειες!!  ;-)

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ!!




Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Δε μας χέ..!

Και μιάς και καταντήσαμε το 'Coloς-Von-Jean' του κάθενου, κάλο θα ήταν να γνωρίζουμε και κάτι από την ένδωξη Ιστορία του κωλόχαρτου!



Πριν απ' αυτό χρησιμοποιούνταν διάφορα υλικά (όπως λέμε οικοδομής έναν πράμαν??)!!
Οι πρωτόγονοι χρησιμοποιούσαν φύλλα (άααχ) και κλαδάκια (άουχ), όπως κάνουν και ορισμένα είδη πιθήκων.  Φυσικά τ'αποτελέσματα μπορείτε να τα παρατηρήσετε και μόνοι σας πιο κάτω!


 Μέχρι και πριν από έναν αιώνα χρησιμοποιούνταν ξερά φύλλα, ειδικά εκείνα που περιβάλλουν τον καρπό του αραβοσίτου. Στις Ινδίες και στον αραβικό κόσμο χρησιμοποιούνται από παράδοση τα δάχτυλα του αριστερού χεριού. Έλεος! Μέχρι εδώ έφτασε το ντισκριμινέϊshον για του αριστερόχειρες!



Το χαρτί άρχισε να χρησιμοποιείται το 18ο αιώνα, με τη γέννηση των ημερήσιων εφημερίδων (talk about innovation)!! Οι εφημερίδες διατήρησαν αυτή τη 'duo σε ένα' λειτουργία - της ενημέρωσης και του bottom σας sanitation - μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες.


Χμμ... oh yes, είμαι σίγουρη πως ο ανεπιθύμητος σου ξάδερφος σκούπισε με περισσότερη ευχαρίστηση τον ποπό του με τη ΔΗΛΩΣΗ που δημοσίευσες ρε φίλε!
Anyways, η πρώτη φορά που παράχθηκε χαρτί υγείας ήταν στην Αγγλία το 1880, όμως δεν ήταν σε ρόλο αλλά σε φύλλα συσκευασμένα σε κουτί, τα οποία δεν ήταν και τόσο απαλά (πάλε)!!


 Χάθηκε ρε παιδί μου λλίο παμπάτζιν με το ροδόστεμμα!??!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011



Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Μπορούν τα χρώματα μιας ομάδας να παίξουν ρόλο
στις επιδόσεις της;



Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, μπορούν!
 
Το 2005 οι ειδικοί στην εξελικτική ανθρωπολογία Ράσελ Χιλ και Ρόμπερτ Μπάρτον από το Πανεπιστήμιο του Ντέρχαμ μελέτησαν κατά πόσο οι αθλητές που φορούν κόκκινα νιώθουν υποσυνείδητα πιο ισχυροί και γίνονται πιο επιθετικοί, ξεπερνώντας σε επιδόσεις τους αντιπάλους τους που είναι ντυμένοι με άλλα χρώματα. Στο πλαίσιο των ερευνών τους, συνέκριναν τις επιδόσεις ολυμπιονικών μποξέρ και παλαιστών που είχαν φορέσει κατά καιρούς κόκκινες ή μπλε στολές. Ποιο ήταν το γενικό συμπέρασμα; Οι νικητές φορούν κόκκινα.

Κατόπιν ο Χιλ και ο Μπάρτον, ικανοποιημένοι από τα αρχικά ευρήματα, έστρεψαν την προσοχή τους στις βρετανικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Αφού τις ταξινόμησαν ανάλογα με το χρώμα που κυριαρχεί στις εμφανίσεις τους, υπολόγισαν το ποσοστό από τις νίκες τους σε αγώνες εντός έδρας. Για μια ακόμη φορά τα στοιχεία έδειξαν σαφή υπεροχή των ομάδων με κόκκινη φανέλα. Από την άλλη, στους αγώνες εκτός έδρας, όπου φορούν διαφορετικές στολές, τα δεδομένα αλλάζουν! Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια ανάλογη έρευνα και σε ελληνικές ομάδες...




Κοίταξε κύριε μου πράματα!  Παν τζιαι διούν τόσα εκατομμύρια πάστους παίκτες, αντί να τους ντύσουν ούλους κοκκινοσκουφίτσους να τελειώνουμε!


Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Λάθος νούμερο...Λάθος άτομο!!


Νο Νο Νο Φάϊαρ Νο Φάϊαρ ααα...χτυπά το μόπαϊ μέστα μεσομέρκα, την ώρα του φαγιού, την ιερή ώρα του διαλείμματος.....ποιός ένι πάλε, ποιός μας αθθυμήθηκε??
- Ποιόοοος ποιοοός,,,ποιός μωρόμου ποιοοός??
Κοιτάζω το νούμερο, έννεν καταχωριμένο στη μνήμη, σταθερό απο Λευκωσία..εν μου κάμνει κλίκ καχόλλου...(άραεσσου εν η Ράνια τζιαι ήβρεμμε?? οξά εν Η Μάνα για να μου αναθέσει τηλεφωνικά τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου??) τσ τσ τσ :)

Κάνω όλες αυτές τις σκέψεις καθώς ο ‘καλών’ είναι επίμονος κ δεν το κλείνει, παρά το ακατάλληλο της ώρας συνεχίζει να μου φακκά!!

Αποφασίζω τελικά να απαντήσω:

Φάουσα:             Παρακαλώ ? (ναι είπαμεν Φάουσα Φάουσα..αλλά είμαι ευγενική τα γέριμα!)
Άγνωστη:            Ναίιιι...ποιά μιλά??
Φάουσα:             Ποιόν θέλετε παρακαλώ??
Άγνωστη:            Βασικά είμαι από το Λογιστήριο στο Νοσοκομείο, για κάτι ξένους που επεριθαλφτήκαν (???) εδώ και μας έδωσαν αυτόν τον αριθμό...
Φάουσα:             (Νάμπου λάλει σιόρ τούτη?? Ιντα ξένους τζιαι παπαριές μου μάσσιεται??)
- Συγνώμη?? Δεν καταλαβαίνω...σας έδωσαν τον αριθμό του κινητού μου???
Άγνωστη:            Να έκαμα λάθος άραγε?? Αφού εν αυτό το νούμερο δεν είναι σωστό??
(κ σείρνει μου κ κάτι αράπικα ονόματα!!)
Φάουσα:             Σωστό νούμερο έχετε...σωστό άτομο όμως δεν έχετε!!
Άγνωστη:            Εντάξει τότε, φαίνεται να μας έδωσαν λάθος... σόρυ.
Φάουσα:             ΟΚ γεία σας!

Έσσιει χάζι τωρά να φκούμε χρωστισιμιοί τζιαι στα νοσοκομεία σαν εν τα προτειμούμεν ποττέ?!!?
Τζιαι τούτοι οι κούλλουφοι εδώσαν έναν αριθμόν του κουτουρού, τζιαι ίσσια ήταν ο δικός μου??!!! Ελεος!!  Αννέν έτσι που κάμνουν λοαρκασμό τζιαι μέστα Νοσοκομεία, ζήτω που καήκαμε!!



πππου σσοουυ : Τελικά το λλοαρκασμόν ποιός έννα τον πιερώσει????!!!