BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
"ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?"

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

FISHY ΟΝΕΙΡΟ...

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν. Αν δεις ότι τρως ψάρια, θα πετύχεις κάτι πολύ σπουδαίο. Αν δεις ψάρια σε πεντακάθαρα νερά, θα αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ατόμων. Αν δεις ψάρια στην ψαραγορά, προμηνύεται ευχάριστο ταξίδι. Τα νεκρά ψάρια, όμως, σημαίνουν λαχτάρα και στενοχώρια.

Αν ονειρευτείτε ψάρια που κολυμπούν σε καθαρά νερά, σημαίνει πως θα ευνοηθείτε από τους πλούσιους και δυνατούς. Τα ψόφια ψάρια στ’ όνειρο σημαίνουν χάσιμο περιουσίας και δύναμης, σαν επακόλουθο μιας μεγάλης ατυχίας. Για τη νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε ψάρια, σημαίνει πως σύντομα θα συνδεθεί με έναν ωραίο και ταλαντούχο άντρα.

Αν δείτε πως πιάνατε μικρά ψαράκια, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν, αλλά εσείς θα ξεφύγετε από την άσχημη κατάσταση. Αν δείτε πως πιάνατε ψάρια ενώ είσαστε μέσα στο νερό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε περιουσία βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις. Αν δείτε πως ψαρεύατε, σημαίνει πως θα αναπτύξετε ενεργητικότητα και θα σημειώσετε επιτυχία στις προσπάθειες σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ψάρια ζωντανά αλλά ωμά, είτε τα ψάρια τα ψαρεύετε εσείς, είτε τα αγοράζετε είτε σας τα δίνουν, αν είναι μεγάλα, σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και πολλά κέρδη. Αν δείτε μεγάλα ψάρια να τα πιάνετε με καμάκι ή τα πιάνουν άλλοι, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη στις δουλειές σας. Αν τα ψάρια είναι μικρά σημαίνει λόγια και στενοχώριες. Αν τα ψάρια τα δείτε ψημένα ή τηγανισμένα αυτό σημαίνει πως σας περιμένει απογοήτευση από τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε τα ψάρια να φεύγουν από το τηγάνι, σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις. Αν μια παντρεμένη δει ψάρια μεγάλα στον ύπνο της, θα περάσει ευχάριστες και ευτυχισμένες μέρες με τον άνδρα της. Αν είναι νέα κοπέλα, θα κάνει έναν πετυχημένο γάμο.

 
Ππού Σσσού:  Λαλείτε να φταίει το έργο με τους καρχαρίες που εθώρουν εψές??!! (Αραέσσου...)

3 σχόλια:

Νυχτερινός Ποδηλάτης είπε...

Παλιά μου άρεσαν πολύ οι ονειροκρίτες! Τώρα για ένα μυστήριο και εκνευριστικό λόγο δε θυμάμαι κανένα όνειρο ποτέ. Ενώ οι επιστήμονες λένε ότι βλέπουμε κάθε βράδυ, κρίμα.

H ΦΑΟΥΣΑ! είπε...

Πόσα να θυμηθεί τζιαι τούτος ο νους μας, αφού εφουλάραμεν τον τίνγκα!!
Έτσι αποφάσισε να κάμνει όττο αρκάϊβ & ντιλίτ που μόνον του το μυαλό τζιαι λέει: τι να σβήσω σήμερα για να κάμω τόπο??
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ :)

πσ. πολλά σπάστικ να μεν θυμάσε τι είδες!

Defiance είπε...

Πολλά ενδιαφέρουσα η φάση των ονείρων. Εθκιάβασα αρκετά μεταφυσικά για τα όνειρα (π.χ. Δον Κάρλος Καστανέτα) και επροσγειώθηκα αρκετά όταν εσπούδαζα ψυχολογία και εθκιάβασα έρευνες. Το απλοϊκό κόνσεπτ έσιει ως εξής. Που τζοιμάσε ο εγκέφαλος σου ξεκινά και τακτοποιά τες αναμνήσεις (που short term σε long term) και κάμνει αρχειοθέτηση με βάση συναισθήματα, εμπειρίες, πρακτικότητα κ.ο.κ. Επειδή όμως το κομμάτι που εν υπεύθυνο για τη συνείδηση και τες αισθήσεις εν σταματά στην ουσία ποττέ, κάθε περίπου ενάμιση ώρα που μπαίνεις σε REM mode δημιουργούνται τα όνειρα. Πιάνει ο εγκέφαλος αναμνήσεις και εμπειρίες, συνδέει τες με πράματα που σε προβληματίζουν και με εξωτερικά ερεθίσματα (π.χ. ήχος αυτοκινήτου να περνά, ροχαλητό του συντρόφου σου, φως που ενοχλεί τα κλειστά μάτια σου, κουνούπια, θερμοκρασία) και με τη βοήθεια καμπόσης φαντασίας μετατρέπει τα σε κάτι κατανοητό και δημιουργεί τα όνειρα. Σόρι για το πρήξιμο :P