BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
"ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?"

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γκρίζο φως...


Είδα αγανακτισμένους την Παρασκευή να οδηγούν αγανακτισμένα για να πάνε σπίτια τους, εκεί  που τους περιμένουν κάθε μέρα την ίδια ώρα τα αγανακτισμένα παιδιά τους με αποριμένα και γεμάτα αγωνία βλέμματα.. ‘θά’χει άραγε η αγανακτισμένη μάνα τους όρεξη να τους πάρει καμιά βόλτα τώρα που θα πάει σπίτι?’... ‘θα έρθει άραγε και ο αγανακτισμένος και πάντοτε κουρασμένος φάδερ φαμίλιας πιο γρήγορα απο τη δουλειά του, λόγω διακοπής ρεύματος?’

Είδα κι’άλλους αγανακτισμένους να πηγαίνουν στις δουλειές τους, να μιλούν στα κινητά τους καθώς οδηγούν, να σταματούν στα περίπτερα, να σταματούν για βενζίνη, να παρκάρουν στις υπεραγορές, να παραγγέλουν όλων των λογιών ντελίβερι......
Άλλοι πλέναν τ’αυτοκίνητα τους, τις αυλές τους και τα γκαράζ τους, γιατί μέστην αγανάκτισή τους πήραν και τα μωρά λίγο στη θάλασσα και έπεξαν ρακέττες, έχτισαν κάστρα στην άμμο, και ένας άλλος πολύ αγανακτισμένος έβαλε τους μικρούς να τον θάψουν!

Αγανακτισμένα φιλιά παντού όπου κοιτάξεις, ο κόσμος αγανακτά και ερωτεύεται....και σε κάνει να διερωτάσαι αν είναι όντως έρωτας ή αντίδοτο για την αγανάκτιση όλο αυτό το σκηνικό...
Είδα αγανακτισμένους σε γάμους, σε βαφτίσια, σε τραπεζόματα και φαγοπότια, να αναφωνούν όλοι μαζί ‘άαάαααάα’ την ώρα που έπεφτε η παροχή ρεύματος!

Όμως δεν σταματά ο χρόνος όταν κοπεί το ρεύμα, δεν σταματά ούτε η γη να κατέβεις!  Όλα να τρέχουν, όλα βιάζονται και να γκαζόνουν επίτηδες με τρελές ταχύτητες για να μην τα προλαβαίνεις!!

Κάποιοι όμως πάντα προλαβαίνουν να δουν τους αγανακτισμένους που έπιναν καφέ, μιλούσαν και γελούσαν με την παρέα τους...πήγαν στη θάλασσα και χόρευαν σε παραλιακά μπαράκια...και είχαν το θράσος να κανονίζουν τις διακοπές τους... «Αάα τους ασυνχώρητους!!»

Αυτή είναι η αγανακτισμένη ζωή μας, πνιγμένη στην υγρασία της ατμόσφαιρας και των δακρύων και σκοτεινή σαν τη ψυχή μας που μαύρισε...έστω κι’αν ο ήλιος λάμπει και είναι καυτός, τόσο καυτός που σε κάνει να πονάς και να μήν τον θέλεις άλλο, όπως σε πόνουν τα λόγια των ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις πίκρα και αηδία, σε κάνουν να μην τους θέλεις άλλο!

Ποτέ μην φοβηθείς τις σκιές στο σκοτάδι.  Αυτές δείχνουν πως κάπου εκεί γύρω υπάρχει φως!
Γκρίζο φως...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Long time no see...

Defiance είπε...

Ρε μα που εχάθηκες εσύ 1.000 χρόνια; Έπρεπε να αγανακτίσεις για να σε δούμε;
Πάντως, οι αναρχικοί λαλούν ότι "Ολόκληρος ο πολιτισμός σας εν βασισμένος στον ηλεκτρισμό.Αν σας κόψουμε το ρεύμα, ο πολιτισμός σας έννα καταρρεύσει". Πόσο δίκιο έχουν τελικά.

H ΦΑΟΥΣΑ! είπε...

Καλώς σας βρήκα παίδες!! :D

Τρελο Αγορι είπε...

Φαουσουα εν τζαι εισαι φιλολογος? εισαι της ηλεκτρικης???? αααα πεμου τωρα !